Hadleywood

Hadley High Stone


Client:Private Client

Date:2015

Type:Residential

This project was all about comfort, refined and layered. To achieve this, we brought in durable upholstery, surfaces, and finishes; highlighted with modern contemporary accents.

Step No.

01

The Brief.

The Brief:

The client wanted to create a more contemporary, comfortable and luxurious feeling entertaining room with well defined areas for a dining room and lounge all in one large room.

Step No.

02

Plan.

After redecorating we brought in durable upholstery and textures to this scheme which the client loved. Thought the room had expensive pieces we also created a cosy lounge. 

 

Step No.

03

Installation.

With this project we concentrated on three building blocks of design:-

Layout: by understanding the layout of each area we were able to maximise the space and create dual-functional environments

Colour: by choosing and using the right colours to change the feel of the space, and profound effect on people's mood we created  a special calm and relaxing lounge.

Light; by layering we created ambience and how to get the most from natuaral light and ways to brighten up the space with artificial lighting.